Barcelona lamenta la decisió d’ESPN de renunciar a celebrar els X Games fora d’Estats Units els propers 2 anys : Servei de Premsa

Barcelona lamenta la decisió d’ESPN de renunciar a celebrar els X Games fora d’Estats Units els propers 2 anys

04/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona ha lamentat avui la decisió de la cadena nord-americana ESPN de renunciar a celebrar noves edicions dels X Games fora d’Estats Units, una decisió que afecta, a més de Barcelona en les edicions dels anys 2014 i 2015, a Munich (Alemania), Tignes (França) i Foz do Iguaçu (Brasil).

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha recordat que els X Games celebrats a Barcelona al maig passat “van generar una gran projecció internacional a la ciutat i van ser molt ben acollits pel públic barceloní”. Ha recordat, en aquest sentit, que en el balanç final que ha fet l’organitzador local, Seven Marketing, es va calcular un impacte econòmic per a la ciutat de 55 milions d’euros (estudi realitzat per Aegis Media) , i l’assistència de més de 115.000 persones a l’esdeveniment.

“Va ser una gran aposta d’ESPN i de Seven Marketing cap la ciutat de Barcelona, i la ciutat va respondre de forma excel·lent”, ha afegit. Per aquesta raó, Fandos ha lamentat que la cadena nord-americana hagi renunciat a totes les edicions dels X Games que tenia previst celebrar fora de Estats Units. “Aquesta és una decisió unilateral de l’empresa nord-americana, que atén només a una estratègia empresarial d’ells”, ha conclòs.

D’altra banda, ha recordat que el consistori manté el compromís de generar, a la ciutat, diferents espais per a la pràctica de l’esport extrem en les seves diferents modalitats, com l’skate, el BMX o el patí en línia.





Paraules clau

xgames/