Gràcia promou l’esport entre infants i joves amb una jornada al carrer : Servei de Premsa

Gràcia promou l’esport entre infants i joves amb una jornada al carrer

04/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El districte de Gràcia viurà aquest dissabte una nova edició de la Festa Infantil de l’Esports, a la Travessera de Gràcia, entre els carrers d’ Escorial i Nàpols, d’11 a 14 h i de 16 a 18 h. Es tracta d’una activitat impulsada pel districte de Gràcia i que consisteix en una mostra de diferents pràctiques esportives que promouen els principals centres esportius de Gràcia, per aproximar les diferents modalitats esportives i  els diferents públics, especialment joves i infants.

Es podran conèixer de prop esports poc coneguts com la boccia, practicar el tir a l’arc o aprendre claus de judo. Els nens i nenes també podran veure l’esport practicat com l’escalada, el bàsquet, els jocs populars i tradicionals o el ciclisme; així com diferents modalitats esportives adaptades per a persones amb discapacitat. En l’organització d’aquesta festa han participat i col·laborat 16 entitats i clubs esportius de Gràcia.

La regidora del Districte, Maite Fandos, considera fonamental acostar l’esport de base als nens i nenes, perquè puguin experimentar de prop la pràctica de noves modalitats i perquè, si els interessa, puguin apuntar-se a algun club o entitat per practicar-lo. Fandos considera la jornada un bon exemple de promoció de la pràctica esportiva i de suport als clubs. Alhora, és una mostra d’implicació dels clubs amb el teixit veïnal.

La Festa Infantil de l’Esport s’emmarca dins dels actes de la Nit de l’Esport, que se celebrarà el proper 24 d’octubre, i que organitza cada any el districte de Gràcia en reconeixement de la tasca de tots els clubs i entitats esportives de Gràcia.

 





Paraules clau

esport/ Gràcia/ infants/ joves/