Dispositiu municipal per a la celebració dels actes del 12 d’octubre : Servei de Premsa

Dispositiu municipal per a la celebració dels actes del 12 d’octubre

11/10/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Amb motiu de la celebració del 12 d’octubre, l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Guàrdia Urbana, desplegarà els seus efectius amb l’objectiu de garantir la mobilitat i la seguretat ciutadana durant el transcurs dels diferents actes previstos de la jornada.

Les Unitats Territorials dels districtes de Ciutat Vella, l’Eixample i Sants-Montjuic adoptaran les mesures adients d’ordenació i regulació del trànsit en aquells àmbits d’influència on hi hagin previstes manifestacions o concentracions. Els agents duran a terme els desviaments de circulació necessaris en cas que sigui precís i els talls de trànsit pertinents, en funció de l’afluència d’assistents.

Pel que respecta a la manifestació prevista a la Plaça Catalunya, i amb la finalitat d’evitar les afectacions a la mobilitat i a la vegada facilitar l’arribada i sortida dels autocars que està previst que efectuïn el trasllat dels assistents, a partir de les 10:30 hores l’Ajuntament de Barcelona permetrà de manera excepcional l’aparcament d’aquests vehicles en els carrils drets de circulació (carril bus o carril senyalitzat amb estacionament prohibit) dels següents carrers de l’Eixample:

–    c/Pau Claris, costat Llobregat (carril bus) entre c/Rosselló i Av.Gran Via de les Corts Catalanes.
–    c/Roger de Llúria, costat Besòs (carril bus) entre Av. Gran Via de les Corts Catalanes i Av. Diagonal.
–    c/Aragó, costat muntanya (carril d’estacionament prohibit) entre el c/Sicilia i el c/Roger de Llúria.

Els autocars podran romandre allà fins al final dels actes per tal de recollir els passatgers i tornar als seus punts d’origen.

A banda, també amb motiu de les diverses manifestacions convocades a la zona de Sants, la plaça Espanya i el centre de la ciutat, algunes línies d’autobús podrien veure modificat o limitat el recorregut, entre les 8 i les 21 hores aproximadament.





Paraules clau

12 d'octubre/ dispositiu/