Maite Fandos participa a l’acte de lliurament de premis de la segona edició del Correbarri : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a l’acte de lliurament de premis de la segona edició del Correbarri

11/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El proper diumenge 13 d’octubre a partir de les 9.30 hores davant del CEM Sant Sebastià tindrà lloc la sortida del Correbarri, la cursa que mou a la ciutadania de Barcelona a córrer en representació del seu districte.

La Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos, assistirà a l’acte de lliurament de premis a partir de les 11.00 hores a la Plaça del Mar, davant del CEM Sant Sebastià, seu del Club Natació Atlètic-Barceloneta, organitzador de la prova amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.
Enguany el Correbarri 2013 comptarà amb gairebé 5.000 persones que correran representant a un dels deu Districtes que dibuixen el mapa de la capital catalana. Aquesta edició parteix de la premissa que cada participant corri per un dels Districtes de la ciutat, però amb la idea que tots i cadascun d’ells forma part d’aquest equip conjunt que és Barcelona. Tots els corredors gaudiran d’un recorregut que passarà pel litoral barceloní, les platges i el port de Barcelona, i per diversos indrets emblemàtics de Ciutat Vella.
L’any passat el Districte de Sant Martí va assolir el títol i va aconseguir aixecar “l’orelluda”, la copa de la cursa.





Paraules clau

correbarri/