Raimond Blasi assisteix a la presentació de la sessió “Vols treballar a l’Hostaleria en el sud d’Alemanya?” : Servei de Premsa

Raimond Blasi assisteix a la presentació de la sessió “Vols treballar a l’Hostaleria en el sud d’Alemanya?”

11/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El regidor d’Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, assisteix a la presentació de la sessió “Vols treballar a l’Hostaleria en el sud d’Alemanya?” que s’ofereix en el marc de la campanya “Treballar a l’Hivern”, el proper dilluns, 14 d’octubre, a les 18:00 hores en el Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (c. Sant Oleguer, 6-8).

La sessió anirà a càrrec de la Federació Alemanya d’Hotels i Hostaleria (Deutscher Hotel- und Gaststättenverband e. V., DEHOGA), i de la Sra. Sabine Sammet de l’Associació de la Formació de la Indústria de Baviera (Bildungswerk der Bayerischen Wirtschaft, BBW).  A la presentació també participarà el director acadèmic del Goethe – Institut Barcelona, Sr. Marc Borneis.

Durant la sessió es presentaran les ofertes de feina de caràcter temporal que es generen en l’àmbit de l’hostaleria a zones turístiques del Land de Baviera: els requisits per accedir-hi, la formació necessària, com elaborar un bon currículum per presentar-se com a candidat, les condicions laborals que es tindran…

També s’oferirà informació general sobre aquest sector i la seva demanda d’ocupació a Alemanya, i s’explicaran els criteris que un estranger ha de tenir en compte a l’hora de buscar-hi una feina temporal d’aquest tipus.





Paraules clau

ocupació/