Francina Vila assisteix a la inauguració del campus CETT-UB : Servei de Premsa

Francina Vila assisteix a la inauguració del campus CETT-UB

16/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 17 d’octubre, a les 12:30 hores, la regidora del Districte d’Horta Guinardó, Francina Vila, assistirà a la inauguració de les noves instal·lacions del campus CETT-UB a Barcelona que presidirà el president de la Generalitat, Artur Mas (Hotel Alimara, c/ Berruguete, 126)

El CETT és un centre internacional de formació i transferència de coneixement en hoteleria, turisme i gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona (UB), i amb una trajectòria de prop de 45 anys. El Grup CETT ha destinat 3,5 milions d’euros en l’ampliació d’aquest centre, que té més de 2.700 metres quadrats.

Amb les noves instal·lacions, el campus CETT-UB amplia un 42% la seva superfície, i hi incorpora els darrers equipaments tècnics i recursos tecnològics per atendre l’augment de la demanda d’estudiants internacionals, un 116% més en els darrers 5 anys. El nou campus ha estat també l’escollit per Ferran Adrià per ubicar-hi l’espai UB-Bullipedia.CETT, que coordinarà el treball de totes les escoles de cuina oficials que participin en el projecte a nivell mundial.

[google-map-sc focus=”0″]





Paraules clau

campus/ CETT-UB/ Universitat/