Barcelona il·lumina la façana de l’Ajuntament de color rosa per la lluita contra el càncer de mama : Servei de Premsa

Barcelona il·lumina la façana de l’Ajuntament de color rosa per la lluita contra el càncer de mama

17/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest divendres, a partir de les 20 hores, l’Ajuntament de Barcelona s’il·luminarà de ques color rosa en commemoració del Dia Internacional del Càncer de Mama, que se celebra el dissabte, 19 d’octubre, a tot el món. Dissabte també s’il·luminaran del mateix color la Font Màgica de Montjuïc i la font ornamental del Passeig de Gràcia.

Està previst que la Delegada de Salut, Cristina Iniesta, assisteixi divendres a les 18 hores a l’acte central d’aquest dia, que consistirà en un concert solidari a la Cripta de la Sagrada Família, que també il·luminarà la façana d’aquest mateix color.

Així mateix, dissabte 19 a les 13h, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer de Mama, està previst la celebració al Parc de la Ciutadella de l’acte commemoratiu en l’arbre centenari que l’Ajuntament de Barcelona ha cedit a l’AECC, Catalunya contra el Càncer, per la seva tasca de suport a les dones afectades pel càncer de mama, on també hi assistirà la Delegada de Salut, el President de l’AECC Catalunya contra el Càncer de Barcelona, Juli de Miquel, i la Directora Institut Català de la Dona –ICD- Núria Balada.





Paraules clau

càncer de mama/