L’alcalde Xavier Trias inaugura la IV Edició de Mercat de Mercats : Servei de Premsa

L’alcalde Xavier Trias inaugura la IV Edició de Mercat de Mercats

17/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 18 d’octubre, a les 17:00 hores, Xavier Trias, alcalde de Barcelona inaugura la IV Edició de Mercat de Mercats a l’Avinguda Catedral amb Via Laietana. L’alcalde estarà acompanyat per Sònia Recasens, tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació i Raimond Blasi, regidor de Comerç, Consum i Mercats.

Mercat de Mercats és una fira gastronòmica consolidada que celebra la seva quarta edició. Entre les novetats d’enguany cal destacar la presència del xef Juan Mari Arzak que mantindrà un duel gastronòmic amb el xef Carles Gaig,  i el món dolç, amb mestres pastissers com Mey Hofmann, Oriol Balaguer, Xavier Canal i Joan Baixas.

Raimond Blasi, regidor de Comerç, Consum i Mercats rebrà demà a l’Ajuntament una delegació de representants de les ciutats de Tolouse, Torí, Atenes, Suceava (Romania), Wrockaw (Polònia), Gènova, Xhanti (Grècia) i El Caire que estan a Barcelona en una visita d’estudi per conèixer de primera mà els mercats municipals, la seva gestió, les mesures de sotenibilitat i les polítiques de remodelació.

 





Paraules clau

Alcalde Trias/ mercats/