Irma Rognoni presideix la tretzena Jornada Internacional ‘Bancs del Temps i Integració Comunitària’ : Servei de Premsa

Irma Rognoni presideix la tretzena Jornada Internacional ‘Bancs del Temps i Integració Comunitària’

24/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 25 d’octubre, a les 9.30 hores (Seu de Salut i Família, Via Laietana, 40 ), la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, inaugurarà la tretzena jornada ‘Bancs del Temps i Integració Comunitària’, organitzada per l’Associació Salut i Família, una jornada per posar en comú les pràctiques més innovadores en aquest àmbit.

En aquesta edició s’aprofundirà en la importància del desenvolupament comunitari a través de conferències i ponències que tenen com objectiu oferir espais de formació, intercanvi d’experiències i suport als gestors i usuaris dels Bancs del Temps.

Durant el dia se celebraran diverses activitats i es presentarà el projecte que agrupa els Bancs del Temps a Anglaterra, Time Banks amb Martin Simon, i Cristina Brullet, sociòloga, reflexionarà sobre integració comunitària.

Comptarà també amb una taula rodona d’experiències de diferents Bancs del Temps dels ajuntaments d’Almeria i de Santa Cristina d’Aro. En representació de la ciutat de Barcelona, estaran presents els veïns del Banc del Temps de Sant Martí i les famílies del Banc del Temps de l’Escola dels Encants.

Es finalitzarà amb la presentació del Pacte del Temps que l’Ajuntament de Barcelona està dissenyant, des de la Direcció del programa de Temps i Qualitat de Vida, per tal d’adequar els horaris de la ciutat a les necessitats de la societat actual.





Paraules clau

Bancs del Temps/ Integració Comunitària/