Trias: “Tenim la sort de tenir moltes persones implicades per fer de Barcelona una ciutat millor” : Servei de Premsa

Trias: “Tenim la sort de tenir moltes persones implicades per fer de Barcelona una ciutat millor”

24/10/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde Xavier Trias ha rebut aquesta tarda el Premi Internacional ESEEA al Lideratge atorgat per la institució acadèmica Espai Europeu d’Estudis Avançats (ESEEA) i que es lliura a persones que serveixen d’exemple inspirador a la societat, institucions i empreses. En aquesta tercera edició també han estat premiats: Leandre Negre Carrió, Pare Manel, Emilio Juárez Escalona, Leopoldo Abadía, Justo Molinero, Aminov Viacheslav i Christian Escribà Tholoniat
L’alcalde ha agraït el premi i ha felicitat la resta de guardonats, “referents de lideratge en els seus àmbits i que contribueixen a projectar Barcelona al món”.

L'alcalde de Barcelona ha rebut aquesta tarda el Premi Internacional ESEEA al Lideratge atorgat per la institució  acadèmica Espai Europeu d'Estudis Avançats (ESEEA)

Trias ha assenyalat les prioritats que es va marcar des d’un principi del seu govern, “fer de Barcelona una ciutat de cultura, coneixement,innovació, creativitat i benestar, sobretot en moments tan complicats com els que vivim”. en aquest punt l’alcalde ha destacat que a Barcelona hi ha molta gent solidària amb les persones més vulnerables, com el Pare Manel, també guardonat amb un premi, i a qui ha agraït la seva feina.

ESEEA va crear uns premis al lideratge, de caràcter internacional, que enguany es lliuren en la seva tercera edició, i distingeixen i reconeixen a persones amb importància o rellevància pública en l’àmbit econòmic, cultural, empresarial, col•laborant al descobriment, a la contribució social i a la implantació de noves tecnologies, nous sectors, noves vies, nous mercats i a la vertebració social. Un reconeixement al líders que tenen influencia a persones, empreses i a la societat, gràcies a la seva professionalitat, integritat i gestió del talent. La temàtica dels Premis es centra en el “Lideratge” entès com un motor econòmic, social, cultural, educacional en quant a la direcció, trajectòria, decisió i comportament.





Paraules clau

Alcalde Trias/ lideratge/