Barcelona participa al Saló Animaladda per fomentar les adopcions i la tinença responsable d’animals : Servei de Premsa

Barcelona participa al Saló Animaladda per fomentar les adopcions i la tinença responsable d’animals

25/10/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Barcelona participarà un any més en el Saló Animaladda pel benestar i la defensa de l’animal abandonat, que se celebra fins diumenge a les instal·lacions del Palau Sant Jordi. El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) hi presenta l’espai “Adopta BCN”, on es farà promoció dels gossos i gats que hi ha en adopció a l’equipament. Cada dia hi haurà a l’Animaladda 12 gossos i entre 6 i 8 gats del CAACB, i a l’estand hi haurà les veterinàries, els cuidadors i voluntaris del centre per tal de tenir cura dels animals i donar la informació que sigui necessària. L’any passat, en 3 dies es van arribar a formalitzar 20 adopcions, fet que constata la importància de participar en aquest Saló i en altres activitats de la ciutat, com ara les festes de barri o la festa major de La Mercè, on el CAACB va participar a la Mostra d’Associacions de Plaça Catalunya.

Per la seva banda, la Unitat Muntada i la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana també participen per segon any consecutiu al Saló Animaladda amb un espai propi on donaran informació als visitants sobre les activitats que fan els agents i els seus animals, tant gossos com cavalls. A l’estand s’hi podran veure vídeos sobre la tasca d’ensinistrament dels gossos de la Unitat Canina i l’espectacle Carrusel de la Muntada. També s’aprofitarà per oferir en adopció un gos de la Unitat Canina que es jubila, i de dos cavalls de la Muntada que també s’ofereixen en adopció.

El regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, participarà divendres a les 19:00 hores en la inauguració del Saló Animaladda. Martí ha destacat la importància del Saló com un punt de trobada de totes les iniciatives que es porten a terme per afavorir la tinença responsable d’animals i la convivència, i ha animat la ciutadania a visitar la mostra i adoptar algun dels gossos o gats que hi trobarà. El Saló és una iniciativa promoguda per l’Associació en Defensa dels Drets dels Animals (ADDA), fundada l’any 1976 i declarada d’utilitat pública.

El Saló Animaladda compta aquest any amb un total de 37 estands, entre protectores, ONG i organismes oficials. Podeu trobar tota la informació del Saló Animaladda en el següent enllaç: http://www.salonanimaladda.org/

 





Paraules clau

Animaladda/