Comença la segona edició de la Quinzena de la Salut i la Bellesa de Fort Pienc : Servei de Premsa

Comença la segona edició de la Quinzena de la Salut i la Bellesa de Fort Pienc

25/10/2013

El barri del Fort Pienc acollirà els propers dies la segona edició de la Quinzena de la Salut i la Bellesa, que se celebra al barri entre els dies 27 d’octubre i 10 de novembre. L’edició actual porta com a lema “Reforça els teus sentits” i versa sobre la importància de cuidar els sentits de la vista, l’oïda, el tacte, l’olfacte i el gust, ja que són els que ens permeten percebre el món, relacionar-nos socialment, aprendre i comunicar-nos.

Així, el passeig de Sant Joan tornarà a comptar amb la presència de comerços, professionals, equipaments, empreses com Novartis o Endesa que tenen la seva seu al barri i associacions de pacients i professionals. La Quinzena de la Salut i la Bellesa està organitzada per l’Eix Fort Pienc i l’Ajuntament de Barcelona hi col·labora.

Aquest esdeveniment s’iniciarà diumenge 27 d’octubre amb la Fira de la Salut i la Bellesa, que tindrà lloc al passeig de Sant Joan entre els carrers Alí Bei amb Ausiàs Marc de 10 a 15 hores. Allà es podrà gaudir d’un circuït de la prevenció, un circuït dels sentits, tallers infantils i actuacions.

Durant els quinze dies, els visitants podran gaudir de concursos de fotografia, xerrades, tallers de cuina, degustacions, tallers, actuacions de música en viu, una gimcana dels sentits, cinema, teatre, visita al Museu Endesa i jornades de portes obertes, entre d’altres. Una de les activitats més especials és la cerimònia del té de la tradició xinesa que tindrà lloc al centre cívic de la plaça del Fort Pienc dimarts 5 de novembre a les 19:00 hores.

El punt i final de la Fira el posarà, diumenge 10 de novembre, l’activitat “Fort Pienc sobre rodes”, que consisteix en un recorregut pel barri en bicicleta o amb patins. El circuït serà de 6 km i la sortida i arribada del mateix tindran lloc a la plaça del Fort Pienc, a les 10:30 hores i a les 11:30 hores, respectivament.Compartiu aquest contingut