La Fira d’Economia Solidària se celebrarà al recinte de la Fabra i Coats fins al 2015 : Servei de Premsa

La Fira d’Economia Solidària se celebrarà al recinte de la Fabra i Coats fins al 2015

25/10/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) se celebrarà en el recinte de la Fabra i Coats, com a mínim, fins a l’any 2015. Aquest és un dels acords als que han arribat l’Ajuntament de Barcelona i els organitzadors de la Fira, l’Associació Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya en el conveni de col•laboració que han signat aquest mes.

Pel que fa a l’edició d’enguany, l’Ajuntament de Barcelona aporta un total de 34.040,04 euros per a la celebració de la FESC provinents del districte de Sant Andreu; l’àrea d’Economia, Empresa i Ocupació; l’àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i l’Institut de Cultura de Barcelona.

A més, l’Àrea de Qualitat de Vida participarà a la Fira d’Economia Solidària a través d’un estand on es donarà a conèixer l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. L’Acord Ciutadà és l’espai de participació, de cooperació publicoprivada i d’acció conjunta entre institucions i organitzacions de la ciutat que treballen per construir una Barcelona més inclusiva i amb major qualitat de vida per a totes les persones. És el marc idoni per desplegar una estratègia compartida, un full de ruta que comprometi a institucions i entitats socials per treballar plegats cap a una Barcelona més inclusiva i per fer front conjuntament als aspectes socials de la crisi.

Aquest cap de setmana se celebra la 2a edició de la Fira
Entre els dies 26 i 27 d’octubre tindrà lloc al recinte de la Fabra i Coats la segona edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC). La FESC persegueix la difusió i promoció de l’economia social i solidària i de les entitats i agents que executen iniciatives d’aquest tipus, la divulgació i reflexió al voltant de les necessitats i de les diferents alternatives i solucions a la crisi, donar visibilitat al teixit comercial i empresarial d’economia social.

La fira està dividida en una desena d’àmbits temàtics que responen a les necessitats econòmiques bàsiques (habitatge, roba, alimentació, cultura, finançament, etc) i hi participen unes 184 entitats. A més, també hi haurà xerrades, taules rodones, carrusel d’experiències, tallers, exposicions i un cercavila amb els Diables de Sant Andreu.





Paraules clau

fira solidaria/