Xavier Trias: “L’Institut de Mercats de Barcelona està fent un esforç molt gran per posar al dia els mercats” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “L’Institut de Mercats de Barcelona està fent un esforç molt gran per posar al dia els mercats”

26/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha manifestat avui que l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona “està fent un esforç molt gran per posar al dia els mercats” d’aquesta ciutat. L’alcalde ha dit també que “els mercats són eines de dinamització dels barris extraordinàries que fan que la gent es quedi i estimi un lloc”.

L’alcalde ha fet aquestes manifestacions en l’acte de celebració dels cent anys del mercat de Sant Gervasi, un equipament que aspira a recuperar el paper de centre neuràlgic del barri, com ho havia estat anys enrere quan Sant Gervasi era encara un municipi independent. El mercat de Sant Gervasi, ha dit l’alcalde, ja és un “centre de referència” com ho són els altres mercats de la ciutat: “Tothom vol imitar el model Barcelona de mercats”, ha indicat Trias.

Durant l’acte, al qual hi ha assistit també el regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, i el regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi, s’ha destapat una placa commemorativa del centenari, i s’ha brindat amb cava. En el seu discurs, l’alcalde s’ha referit a una vella reivindicació del mercat, dels clients i del barri que és poder disposar d’un ascensors que connecti directament el mercat amb l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat que té just a sota l’edifici. Tot i que ha advertit que aquest no és projecte que li pertocaria fer a l’Ajuntament, perquè no en té competència, l’alcalde s’ha compromès a treballar des del consistori per fer realitat aquesta petició, promesa que ha arrencat els aplaudiments del públic assistent a l’acte.





Paraules clau

mercats/