L’alcalde assisteix a la inauguració de l’exposició “Espriu. He mirat aquesta terra” : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la inauguració de l’exposició “Espriu. He mirat aquesta terra”

28/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 29 d’octubre, a les 19:15 hores, l’alcalde de Barcelona Xavier Trias assistirà a la inauguració de l’exposició “Espriu. He mirat aquesta terra” sobre el poeta, narrador i dramaturg, Salvador Espriu, que tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. A la inauguració també assistiran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell; i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; entre d’altres.

Aquesta exposició s’emmarca dins de l’Any Espriu que se celebra enguany per commemorar els cent anys del naixement de Salvador Espriu. La mostra es podrà visitar del 30 d’octubre al 24 de febrer al CCCB (carrer Montalegre, 5).

L’exposició “Espriu. He mirat aquesta terra” apropa al públic la trajectòria creativa i vital de l’escriptor per mostrar no sols la importància cabdal de la seva figura per a la cultura catalana, sinó també la complexitat i riquesa de la seva obra que transcendeix qualsevol etiqueta i que fa d’Espriu un clàssic atemporal. L’exposició desenvolupa diferents aspectes de la seva biografia, del seu món literari i de la repercussió pública de la seva obra. I també reivindica l’actualitat de Salvador Espriu, la vigència en el món d’avui dels seus temes i punts de vista, en la triple perspectiva que l’exposició proposa: el món mític i simbòlic, la transcendència social i la crítica indomable.

[google-map-sc focus=”0″]





Paraules clau

espriu/