Irma Rognoni visita la Fundació Tres Turons, de formació laboral per a persones amb malalties mentals : Servei de Premsa

Irma Rognoni visita la Fundació Tres Turons, de formació laboral per a persones amb malalties mentals

04/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 5 de novembre, a les 9:30 hores, la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, visitarà la Fundació Tres Turons, una entitat d’inciativa social del districte d’Horta-Guinardó que té com a objectiu facilitar la integració social i laboral de les persones amb trastorns mentals.

La fundació està desenvolupant un nou projecte d’Accessibilitat Audiovisual (que contempla les especialitats de Subtitulació i Audiodescripció), per afavorir l’accés a la cultura de les persones amb dificultats auditives i visuals. La formació ha estat subvencionada per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona i impartida pel Centro Español del Subtitulado y la Audiodescripción (CESyA), entitat referent a nivell estatal.

L’objectiu de l’acció és que els participants, quinze persones, assoleixin la capacitació tècnica necessària per a fer treballs de subtitulació adaptada a persones sordes i l’audiodescripció per a persones cegues en audiovisuals i espectacles (programes tv, teatre, cinema, museus,…).

Es tracta d’una experiència innovadora a Catalunya que comporta la creació de noves formes d’ocupació per a persones amb trastorns mentals i la millora de la qualitat de vida d’altres persones amb discapacitat.





Paraules clau

Fundació Tres Turons/ Horta-Guinardó/ integració laboral/ integració social/