La cantonada passeig de Gràcia/Aragó recupera la normalitat : Servei de Premsa

La cantonada passeig de Gràcia/Aragó recupera la normalitat

08/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest cap de setmana tenen llocs els treballs finals de recuperació de la cantonada del passeig de Gràcia amb Aragó, afectada durant mesos per les obres remodelació i ampliació de l’estació del passeig de Gràcia que du a terme Adif. En concret està prevista la recuperació de la secció d’Aragó, entre Pau Claris i passeig de Gràcia i l’obertura al trànsit del lateral costat Besòs de passeig de Gràcia.

Entre dissabte i diumenge està previst que es duguin a terme al carrer Aragó els treballs de fresat total de la calçada i posterior aglomerat i pintat de la senyalització horitzontal, mantenint tres carrils de circulació a Aragó en tot moment. Dissabte es treballarà a la meitat costat mar i diumenge es faran els treballs a la meitat costat muntanya del carrer Aragó.

Amb aquestes actuacions es posa fi als treballs per recuperar la cantonada del passeig de Gràcia amb Aragó i configurar, de manera definitiva, aquesta concorreguda cruïlla. Durant més d’un any la cantonada de passeig de Gràcia-Aragó ha estat ocupada per les obres que Adif està executant per remodelar i ampliar l’estació del passeig de Gràcia. No obstant això, es mantindran ocupacions puntuals d’obra en les zones dels accessos a l’estació i als ascensors  fins que el vestíbul de  l’estació no es posi  de nou en servei, abans de finals d’any.

Adif és l’encarregat de fer els treballs d’urbanització de la zona d’obres i executar-los d’acord amb els criteris fixats al projecte d’urbanització de passeig de Gràcia promogut per l’Ajuntament de Barcelona





Paraules clau

Passeig de Gràcia/Aragó/