Raimond Blasi lliura el primer Premi a la Solidaritat i a la Cooperació Internacional de Sant Andreu : Servei de Premsa

Raimond Blasi lliura el primer Premi a la Solidaritat i a la Cooperació Internacional de Sant Andreu

08/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 9 de novembre, a les 13:30 hores, el regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, lliurarà el primer Premi a la Solidaritat i a la Cooperació Internacional del districte de Sant Andreu. L’acte tindrà lloc a la plaça de Can Fabra. Aquest guardó vol fer un reconeixement públic a la tasca social que desenvolupen les entitats sense ànim de lucre i voluntaris del districte. Així, es premien els projectes d’ajuda a les persones que porten a terme associacions, entitats i voluntaris, encara que no pertanyin a cap col·lectiu, amb l’objectiu de millorar les condicions de vida de les persones en risc d’exclusió social.

Prèviament, a les 10:00 hores, el regidor assistirà a la XI Mostra d’Entitats de La Sagrera, que tindrà lloc de 10 a 14 hores a la plaça Assemblea de Catalunya. Aquest és un acte inclòs dins del programa de la Festa Major que començarà el proper dia 14 de novembre.

A partir de les 10:30 hores, Blasi assistirà a l’acte central de la tardor solidària del districte de Sant Andreu, que tindrà lloc a la plaça de Can Fabra. Així, visitarà la recollida d’aliments i la cercavila, que tindrà lloc a les 12:00 hores.

Finalment, el regidor Blasi passejarà per la iniciativa “Implica-t’hi! La Sagrera té una mirada per a les escoles”, que tindrà lloc entre les 16:00 i les 20:00 hores al recinte de Fabra i Coats. Aquesta activitat inclourà tallers, exhibicions, actuacions musicals, de dansa, teatre i màgia.





Paraules clau

cooperació/ Sant Andreu/ solidaritat/