Comença la Festa Major del barri de La Sagrera, al districte de Sant Andreu : Servei de Premsa

Comença la Festa Major del barri de La Sagrera, al districte de Sant Andreu

13/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El barri de La Sagrera, al districte de Sant Andreu, celebrarà la Festa Major del barri entre els dies 14 i 24 de novembre. La festa començarà amb el pregó que tindrà lloc el proper dijous 14 de novembre, a les 20:00 hores, al centre cívic del barri “La Barraca” (carrer Martí Molins, 29). El pregoner de les festes d’aquest any és el catedràtic de Ciències Socials, Vicenç Navarro.

El regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, assistirà al pregó de la Festa Major de dimecres 14 a les 20:00 hores, i al sopar que tindrà lloc al centre cívic La Barraca de divendres 15 de novembre a les 21:30 hores.

A més, durant la Festa Major hi haurà activitats dirigides a veïns i veïnes de totes les edats, com poden ser activitats esportives, infantils, botifarrades, actuacions musicals, cercaviles, festivals, balls, espectacles teatrals, correfoc, cantada d’havaneres…

Com a acte destacat, el proper dissabte 23 de novembre tindrà lloc la inauguració del monolit en record de l’antiga empresa d’automoció i enginyeria catalana Hispano-Suïssa i dels seus treballadors, que es va establir al barri de la Sagrera l’any 1904.

El punt i final de la festa serà diumenge 24 de novembre a les 21:15 hores a la plaça dels Jardins d’Elx amb l’espectacle pirotècnic “Ple de Foc”.





Paraules clau

festa major/ sagrera/ Sant Andreu/