El Districte de Sant Martí i la Caixa donen 30.000 euros per a la compra d’aliments en la seva campanya Tardor Solidària : Servei de Premsa

El Districte de Sant Martí i la Caixa donen 30.000 euros per a la compra d’aliments en la seva campanya Tardor Solidària

15/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

La recollida d’aliments és una de les accions solidàries i de cooperació més efectives en l’actual situació de crisi econòmica que afecta a molts ciutadans. Per ajudar a pal·liar les dificultats que viuen moltes famílies dels barris de Sant Martí, el districte dóna 15.000 euros del seu pressupost per a la compra i distribució d’aliments. La Caixa, a través de la seva Obra Social aporta els altres 15.000 euros, de manera que aquest 2013 s’ha aconseguit doblar el pressupost de l’any 2012.

tardorsol

La distribució d’aliments es farà a través de 20 entitats i parròquies que han rebut aquest matí de mans d’Eduard Freixedes, regidor del districte de Sant Martí, els xecs de la Tardor Solidària. Aquestes entitats i parròquies usuàries de la Fundació del Banc dels Aliments, faran arribar els aliments comprats als ciutadans dels barris del districte que més ho necessiten. Els Supermercats Bonpreu com a col•laboradors de la campanya Tardor Solidària també ofereixen la seva logística per a la distribució dels aliments comprats i incrementen la seva participació amb el lliurament de productes en promoció.

Aquesta iniciativa és el segon any que es duu a terme sota el nom de Tardor Solidària ja que es va decidir avançar-la en el temps, a petició de les pròpies entitats, ja que al Nadal coincidia amb altres accions solidàries i ara també cal cobrir les necessitats dels veïns del districte.





Paraules clau

aliments/ Tardor Solidària/