L’alcalde inaugura el saló del vehicle elèctric EVS 27 : Servei de Premsa

L’alcalde inaugura el saló del vehicle elèctric EVS 27

15/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 18 de novembre, a les 09:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, inaugura el saló EVS27. L’Electric Vehicle Symposium se celebra per primera vegada a Barcelona per debatre sobre els principals reptes i projectes en marxa de la indústria del vehicle elèctric i donar a conèixer els últims avenços tecnològics en bateries i sistemes de recàrrega ràpids i sense fils.

A l’acte també hi assisteix la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin; el director d’Innovació i Mobilitat Sostenible de la Comissió Europea, Olivier Onidi; i el secretari general espanyol d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, Luis Valero, entre d’altres autoritats.

En la seva 27a edició, el saló aplegarà 500 experts de tot el món de l’àmbit acadèmic, governamental i industrial, i més de 170 expositors a l’àrea d’exposició amb les darreres innovacions en transport elèctric. Comptarà amb 10 pavellons internacionals i l’Ajuntament hi és present amb les principals accions i polítiques d’impuls del vehicle elèctric portades a terme per Barcelona amb un estand conjunt amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Generalitat de Catalunya.

L’acte tindrà lloc al Hall Europa, del recinte de Fira de Gran Via-Hospitalet (entrada per l’accès Sud. Av. Joan Carles amb carrer Ciències).





Paraules clau

vehicle elèctric/