Cristina Iniesta assisteix a la inauguració de les noves instal•lacions sanitàries del Parc Sanitari Pere Virgili : Servei de Premsa

Cristina Iniesta assisteix a la inauguració de les noves instal•lacions sanitàries del Parc Sanitari Pere Virgili

26/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 27 de novembre, a les 10.30 hores, la Delegada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Cristina Iniesta, assistirà la inauguració de les noves instal•lacions sanitàries del Parc Sanitari Pere Virgili, en un acte on també assistiran el conseller de Salut, Boi Ruiz, i el gerent del Parc Sanitari Pere Virgili, José Arturo Míguez.

Durant la inauguració visitaran els nous espais de teràpies de l’Edifici Llevant, el nou Servei de Pediatria de l’ABS Vallcarca-Sant Gervasi a l’Edifici Montseny i el bosc terapèutic Vallcarca.

El Parc Sanitari Pere Virgili és una empresa pública, creada per la Generalitat de Catalunya i adscrita al Servei Català de la Salut. Situada al cor de Barcelona, entre els barris de Sant Gervasi i Vallcarca, té com a objectiu principal la concentració d’oferta sanitària, per tal d’ampliar als ciutadans les disponibilitats d’atenció sanitària i sociosanitària.

Dins del Parc també es troben ubicades diferents entitats administratives sanitàries, com la Regió Sanitària Barcelona, el Consorci Sanitari de Barcelona, l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques o l’Institut de Diagnòstic per la Imatge, entre d’altres.

 





Paraules clau

Parc Sanitari Pere Virgili/