Els comerços de l’Eixample inicien la campanya solidària “Sumem pel barri” : Servei de Premsa

Els comerços de l’Eixample inicien la campanya solidària “Sumem pel barri”

28/11/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les associacions comercials de l’Eixample, juntament amb el districte de l’Eixample, comencen avui la campanya “Sumem pel barri” per donar suport a set projectes solidaris. En total, són 1.000 botigues de les associacions CorEixample, Encants Nous, Eix Fort Pienc, Gaudí Comerç, Nou Eixample, Eix Comercial Sagrada Família i Sant Antoni Comerç.

Així, el projecte funciona de la següent manera: cada botiga donarà un imant als clients com a obsequi de Nadal. Aquest imant és la clau per entrar al web www.compraeixample.cat i sumar-se a un projecte solidari votant-lo. També es podrà entrar a través del codi QR dels cartells de la campanya. Cada vot generarà 10 cèntims que els eixos destinaran a aquesta iniciativa. A més, el client deixa les seves dades per a participar en un sorteig d’un val de 100 euros per a comprar a establiments del districte.

El regidor del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta iniciativa “em sento molt orgullós que set eixos comercials del districte hagin treballat units per dur a terme aquesta iniciativa, que han impulsat conjuntament amb el districte, per poder participar en projectes solidaris” per aquest motiu el regidor ha animat “a tots els ciutadans a comprar en les botigues del districte que participen en aquesta campanya per poder aportar el nostre gra de sorra i estar al costat de les persones que més ho necessiten”.

Els set projectes solidaris que recolza cada associació comercial són:

•    Encants Nous Eix Comercial: Fundació Mambré que té com a principal objectiu el crear una xarxa d’atenció residencial i laboral per al col·lectiu de persones sense sostre a través del treball compartit.

•    Eix Comercial Sagrada Família: Menjador Social “Can Roger” que és un menjador social associat a un hort urbà i a activitats artístiques i culturals.

•    Nou Eixample: aules per l’escola de Kabateguinda per aconseguir la construcció de les quatre aules que falten a l’escola.

•    Sant Antoni Comerç: De veí a veí, per al que els Reis Macos arribin a totes les llars del barri que ho necessitin.

•    CorEixample: Dimarts solidaris, donen atenció i acolliment, des del respecte, l’acceptació i l’afecte a les persones que pernocten a la via pública.

•    Eix Fort  Pienc: Un gest solidari amb la gent gran, a la punta dels teus dits. Un projecte per ajudar a combatre dues grans xacres de la gent gran: la pobresa i la soledat.

•    Gaudí Comerç: projecte TANU, que treballa per aconseguir, en aquest Nadal, que el màxim nombre de nens orfes ucraïnesos possibles, puguin gaudir d’una experiència de vida familiar.





Paraules clau

comerç/ Eixample/ nadal/