Maite Fandos participa a la primera mostra d’entitats de Persones amb Discapacitat de Gràcia : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a la primera mostra d’entitats de Persones amb Discapacitat de Gràcia

29/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 30 de novembre, a les 18.45 hores, la regidora de Gràcia, Maite Fandos, participarà l’acte central de la primera Mostra d’Entitats organitzada pel Consell d’Accessibilitat de Gràcia, en commemoració del Dia Internacional de Persones amb Discapacitat que se celebra a tot el món el dia 3 de desembre. Durant tot el dia, es podrà visitar la mostra, que s’instal·larà a la Plaça de la Vila de Gràcia.

L’objectiu de la jornada és sensibilitzar els ciutadans sobre la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis de la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Les entitats que treballen per a persones amb discapacitat i malalties cròniques informaran de les seves activitats amb materials informatius, assessorament personalitzat, tallers, actuacions, etc… Les entitats que hi participen són l’Associació Acidh, Associació, Arapdis, Eneida, Distonia, La Tutela, la Lliga Reumatològica, i l’Espai Atenció Personalitzada.

També està previst un espai de dinamització per a infants, on podran dibuixar i escriure què és per a ells la discapacitat. També podran jugar a diferents jocs, així com un Arbre dels Desitjos on cada entitat disposarà de post-its per oferir als visitants que posin un desig que faci referència a la discapacitat. Tots els missatges es deixaran a un plafó en forma d’avet que s’ubicarà a l’entarimat.





Paraules clau

discapacitats/ Gràcia/