El Districte de Gràcia ordena el precinte de la discoteca KGB : Servei de Premsa

El Districte de Gràcia ordena el precinte de la discoteca KGB

04/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Districte de Gràcia va ordenar ahir el precinte de la discoteca KGB, amb data d’execució per demà dijous, dia 5 de desembre, després de certificar-se l’incompliment voluntari, per part del titular, de l’ordre de cessament de l’activitat que va ser emesa pel districte el passat 27 de novembre, després que l’últim informe acústic fet pels tècnics a l’octubre evidenciés que el local supera els límits de soroll establerts en l’Ordenança de Medi Ambient de Barcelona.

Arran de la denúncia d’una veïna, els tècnics del districte de Gràcia van realitzar, en data 14 d’octubre de 2013, mesures dels nivells d’immissió de l’activitat de la discoteca KGB en tres habitatges de l’entorn situats en punt diferents. El contingut de l’informe, que feia palès l’excés de decibels, fou notificat al titular de la discoteca en data 31 d’octubre de 2013, informant-lo que disposava d’un termini de 10 dies hàbils per formular al•legacions.

El titular va presentar al•legacions a l’informe, que van ser desestimades. Així, el passat 27 de novembre es va ordenar el cessament voluntari de l’activitat al propietari, que no s’ha efectuat.

Ara, el local haurà de realitzar un projecte acústic que incorpori solucions tècniques, i que haurà de ser aprovat per l’Ajuntament de Barcelona. Posteriorment, haurà de realitzar mesures sonomètriques de comprovació a través d’una entitat de protecció de la contaminació acústica habilitada abans de poder reobrir.





Paraules clau

Gràcia/