El Districte de Sants-Montjuïc renova la pavimentació d’una vintena de carrers dels barris de Sants, Poble-sec, Font de la Guatlla, la Bordeta i Montjuïc : Servei de Premsa

El Districte de Sants-Montjuïc renova la pavimentació d’una vintena de carrers dels barris de Sants, Poble-sec, Font de la Guatlla, la Bordeta i Montjuïc

07/12/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Districte de Sants-Montjuïc està portant a terme aquestes darreres setmanes de l’any una vintena d’actuacions de pavimentació en carrers per millorar-los.

El barri de Sants-Badal és el territori en el qual es porten a terme més actuacions de millora de la pavimentació dels carres. S’hi està treballant en els carrers de Carreras Candi, Begur, Feliu Casanova, Sugranyes, Miquel Angel, Juan de Sada, carreró de les Ànimes, i carrer Fisas. El segon barri amb més intervencions és el de Sants, en el qual s’està actuant als carrers de Robrenyo, Torrent de Perales, a Viriat (en aquest cas no és un carrer sinó un solar), a l’espai situat davant de l’estació de Sants, al costat de la plaça dels Països Catalans, i al carrer  Sagunt. També s’ha inclòs en aquest programa de millores als carrers una intervenció a cavall de dos barris, la Bordeta i Sants. Es tracta de la reparació del lateral de la Rambla Badal, entre els carrers Antoni de Capmany i Súria. En aquesta intervenció en la qual es retiren les llambordes en mal estat i se substitueixen per aglomerat, en un àmbit que té una superfície total de 700 m2, caldrà desviar el trànsit de vehicles. Aquest desviament es portarà a terme entre els dies 11 i 13 de desembre. Així doncs, durant aquesta intervenció de millora els vehicles podran circular pels carrers de Sallent, Bonaventura Pollés, i fins al carrer Burgos.

Al barri de Font de la Guatlla es fa una intervenció per millorar el carrer Chopin, mentre que al Poble-sec es fa la intervenció de millora al carrer Blasco de Garay.

Finalment, a l’entorn de Montjuïc hi ha també dues intervencions previstes, a la vorera del carrer Polvorí, per una banda, i a la vorera del carrer dels Tarongers per l’altra.

Totes aquestes actuacions suposen una despesa de 695.697 euros, i tenen com a denominador comú la millora del paviment de la calçada de tots aquests carrers amb un nou aglomerat asfàltic. També es fan intervencions puntuals a les voreres per arranjar aquells punts que estan en mal estat.





Paraules clau

Sants-Montjuic/