L’alcalde Trias assisteix a la reobertura del Museu Olímpic de Lausana : Servei de Premsa

L’alcalde Trias assisteix a la reobertura del Museu Olímpic de Lausana

09/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 10 de desembre, a les 18:30 hores, l’alcalde, acompanyat de la tinenta d’alcalde Maite Fandos,  assisteix a l’acte de reobertura del Museu Olímpic de Lausana, que ha estat remodelat. El museu olímpic de Lausana (Suïssa) és un recinte permanent d’exposició de diferents peces relacionades amb el món de l’esport i en especial dels Jocs Olímpics. Va ser inaugurat el 23 de juny de 1993 per Joan Antoni Samaranch, president del Comitè Olímpic Internacional en aquell moment i ara s’ha remodelat.

La reobertura del Museu se celebra en el marc de la cimera de la Union Mondiale des Villes Olympiques (UMVO), que inaugurarà dimarts, a les 9.30 hores, Daniel Brélaz, alcalde de Lausana i president de la UMVO, on està previst que assisteixi la tinenta d’alcalde Maite Fandos, com a representant de les ciutats que formen part d’aquesta xarxa de ciutats olímpiques.

Maite Fandos assistirà a l’Assemblea General de la UMVO, que se celebrarà dimarts a les 14 hores, així com a les diverses sessions proposades per a aquesta cimera, dedicades a abordar diversos àmbits que afecten les ciutats, com  les estratègies de desenvolupament urbà per a generar ambients més saludables de forma per a les generacions futures, i com l’esport pot ajudar a les ciutats a aconseguir els seus objectius a llarg termini. Així mateix, s’abordarà el compromís públic en els Jocs Olímpics així com el seu llegat.





Paraules clau

Jocs Olímpics/ lausana/ museu olímpic/