Les entitats i associacions del Camp de’n Grassot guanyaran espai en el futur equipament de la Sedeta : Servei de Premsa

Les entitats i associacions del Camp de’n Grassot guanyaran espai en el futur equipament de la Sedeta

10/12/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El nou equipament de la Plaça de la Sedeta, que acollirà el nou Centre per a famílies amb fills o filles adolescents, permetrà les entitats i associacions veïnals del Camp de’n Grassot-Gràcia Nova disposar de nous espais per a les seves activitats diàries. Concretament, està previst que les entitats comptin amb espais de seu social i més una sala polivalent per a poder-hi fer actes o reunions més grans. Les entitats que tindran seu social seran aquelles que treballen el en Camp del Grassot.

Durant l’últim consell plenari del districte de Gràcia, la regidora de Gràcia, Maite Fandos, va  explicar que l’espai per a entitats de la Sedeta “vol servir de suport a les associacions existents al Camp d’en Grassot-Gràcia Nova i a reforçar-les, ja que a partir d’ara se’ls obre noves i millors oportunitats per desenvolupar la seva activitat diària”.

A més d’aquests espais, la Sedeta també comptarà amb un espai musical i bucs d’assaig, mantenint així el component musical que ja existia a la Sedeta, ampliant-lo i actualitzant-lo amb més recursos que els actuals. Fandos va recordar que aquests bucs han arribat a comptar amb més de 20 grups estables fent-ne ús.

image sedeta

Tot i que aquest serà un equipament independent de la resta, sí que es mantindrà una vinculació amb el Centre Cívic a nivell programàtic i d’intercanvi.

Un altre espai que es preveu incorporar en el nou equipament és una àrea de dinamització per la gent gran, es dotarà d’una sèrie d’instal•lacions per fomentar l’envelliment actiu. Aquest espais serà de lliure accés des del carrer Sant Antoni Maria Claret.

image calendari





Paraules clau

Gràcia/ Sedeta/