L’associació de Disminuïts Sants-Montjuïc i Oleguer Forcades reben els premis Sants-Montjuïc 2013 : Servei de Premsa

L’associació de Disminuïts Sants-Montjuïc i Oleguer Forcades reben els premis Sants-Montjuïc 2013

13/12/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, ha lliurat aquesta tarda els premis Sants-Montjuïc 2013, uns guardons que el regidor ha recordat que són una forma de reconeixement i d’agraïment a la tasca de persones i entitats pels barris del districte i que “les persones i entitats guardonades formen part d’una de les xarxes associatives, la de Sants-Montjuïc, més riques i actives de la ciutat”.

Els guardonats d’aquest any han estat el veí de Sants i la Bordeta (on viu actualment) Oleguer Forcades, director de Sants3Ràdio i sotsdirector del portal de notícies El3.cat, que ha rebut el premi Sants-Montjuïc 2013 al reconeixement personal. Ha obtingut aquest premi en reconeixement a la seva llarga trajectòria (malgrat la seva joventut) tant professional com cívica en diverses iniciatives, entitats, i , activitats i projectes que es desenvolupen a Sants-Montjuïc. L’any 1997 va fundar Sants3Ràdio, un projecte que va anar creixent i que avui dia compta amb més de 140 col•laboradors que fan possible una programació de prop de 40 espais setmanals. L’any 2004 i vinculat a aquest projecte comunicatiu participa en la creació del portal de notícies El3.cat, del qual és sotsdirector. Forcades és membre del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i desi forma part del Consell dels centres cívics Cotxeres-Casinet, com a representant de les entitats.

També ha rebut un premi Sants-Montjuïc 2013, en aquest cas al reconeixement col•lectiu, l’associació de Disminuïts de Sants-Montjuïc, entitat que es va constituir l’any 1990 i que té la seu al carrer Ermengarda del barri d’Hostafrancs. Aquesta entitat ha rebut el guardó per lluitar pels drets de les persones amb discapacitat, i per treballar perquè aquestes persones visquin amb normalitat en el seu dia a dia. Aquesta entitat compta amb un projecte d’esplai infantil de dissabte, “La Colla dels enrollats”, amb participació de voluntaris que treballen amb els usuaris en un marc d’activitats lúdiques i culturals, en la seva integració i autonomia personal.

Els premis Sants-Montjuïc 2013, que aquest any celebren la XXIIa edició, tenen com a objectiu reconèixer accions rellevants o d’interès de persones i d’entitats del districte. El regidor Jordi Martí ha expressat en l’acte el seu agraïment als premiats i ha lloat la seva tasca per mantenir viva i molt activa la vida associativa i cultural del districte.





Paraules clau

Disminuïts/ Sants-Montjuic/