Trias assegura que Barcelona és referent mundial en l’esport gràcies a la gran feina dels seus esportistes i clubs : Servei de Premsa

Trias assegura que Barcelona és referent mundial en l’esport gràcies a la gran feina dels seus esportistes i clubs

16/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit aquest vespre a la 17a edició de la Festa de l´Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport, que premia els esportistes i les entitats més destacats de la temporada, així com aquells que mereixen un reconeixement especial per la seva trajectòria esportiva.

A l’acte hi ha assistit la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos; el secretari general d’esports de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; així com esportistes i representants de clubs i entitats. L´alcalde Trias ha lliurat el premi al millor esportista català del 2013 a Marc Màrquez, el campió del món de Moto GP més jove de la història.

L’alcalde ha afirmat que Barcelona és un referent mundial de l’esport, com ho demostra l’èxit i el reconeixement aconseguits quan s’han celebrat a la ciutat esdeveniments esportius internacionals, com el Mundial de Natació, d’Handbol, els X-Games. “Volem ser els número 1 en el món de l’esport. A vegades et planteges si això és o no possible, i quan tens esportistes tan extraordinaris i que generen il•lusió, entusiasme i es fan estimar, te n’adones que sí que és possible”, ha assegurat Trias.

A més, l’alcalde ha explicat que si Barcelona s’ha fet un nom en el panorama internacional en aquest àmbit és “perquè aquí hi ha clubs i escoles que creuen en l’esport i fan una gran aposta des de fa molts anys, i han aconseguit que després dels Jocs Olímpics hi hagi hagut una gran explosió a la ciutat” en aquest sentit.





Paraules clau

Alcalde Trias/ esport/