Gairebé 400 cantaires participen al XIII Concert de Nadal de la Gent Gran de Barcelona 2013 : Servei de Premsa

Gairebé 400 cantaires participen al XIII Concert de Nadal de la Gent Gran de Barcelona 2013

18/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 19 de desembre, a les 18.30 hores, a la Sala 1 de Auditori de Barcelona (c/ Lepant, 150), gairebé 400 cantaires protagonitzaran el XIII Concert de Nadal de la Gent Gran de Barcelona 2013. Hi assistiran la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Maite Fandos; la regidora de Família i presidenta del Consell Assessor de la Gent Gran, Irma Rognoni, i la Comissionada d’Alcaldia per a la Gent Gran, Assumpció Roset.

Després de l’èxit del concert de l’any anterior, que va coincidir amb la cloenda de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions, l’Auditori de Barcelona tornarà a acollir més de 1.500 persones en motiu del XIII Concert de Nadal de cant coral de la gent gran 2013.

Els cantaires cantaran nadales clàssiques, espirituals i estàndards de jazz en un concert de Nadal “a ritme de swing”, amb el qual els assistents podran reviure l’era del swing amb música popular dels anys 30 als Estats Units. Al concert d’aquest any, anomenat “T’encantarà”, la inscripció i la participació té un caràcter individual i s’adreça a persones més grans de 60 anys que assagen de forma conjunta.





Paraules clau

concert/ gent gran/ nadal/