Maite Fandos assisteix a la presentació de la Final Six de Waterpolo : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix a la presentació de la Final Six de Waterpolo

18/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El dijous 19 de desembre a les 11:00h, l’Ajuntament de Barcelona acollirà  la signatura del contracte per a l’organització de la Final Six de la LEN Champions League de waterpolo masculí per 2014 i 2015, entre la Ligue Européene de Natation (LEN), el Club Natació Atlètic-Barceloneta (CNAB) i la Real Federación Española de Natación (RFEN). Barcelona serà seu durant dos anys consecutius de la Final a Sis de la Champions League de Waterpolo.

A l’acte assistiran la Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos;  el director de la Ligue Européene de Natation, Marco Birri; el President de la Real Federación Española de Natación, Fernando Carpena; el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán; i el President del Club Natació Atlètic Barceloneta, Julián García.

A continuació, a les 11:30h, a la Sala de Premsa Lluís Companys es donaran a conèixer detalls de la competició, i se celebrarà el sorteig classificatori per al Campionat d’Europa de waterpolo de seleccions absolutes masculines, que tindrà lloc a Budapest el 2014.

 





Paraules clau

esport/ waterpolo/