Maite Fandos: “Barcelona continua apostant pels esports d’aigua amb la Final Six de Waterpolo” : Servei de Premsa

Maite Fandos: “Barcelona continua apostant pels esports d’aigua amb la Final Six de Waterpolo”

19/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Avui s’ha presentat la competició Final Six de la LEN Champions League de waterpolo masculí per 2014 i 2015. En el decurs de l’acte, la Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos, ha manifestat la seva satisfacció per acollir novament un esdeveniment internacional:  “Barcelona és indiscutiblement una capital de l’esport, la segona del món. Aquest any hem tingut els mundials d’handbol i els de natació, i els X Games. I tornem a apostar per l’aigua, acollint la celebració d’una innovadora competició.”
Fandos ha estat acompanyada pel director de la Ligue Européene de Natation, Marco Birri; pel President de la Real Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena; pel President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán; i pel President del Club Natació Atlètic Barceloneta, Julián García, club amfitrió de la competició.
Al llarg de l’acte –que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Barcelona-,  s’ha formalitzat la signatura del contracte per a l’organització d’aquest esdeveniment entre la Ligue Européene de Natation (LEN), el Club Natació Atlètic-Barceloneta (CNAB) i la Real Federació Espanyola de Natació (RFEN).
Fandos ha recordat també la importància de treballar amb la complicitat dels clubs i ha posat d’exemple la tasca del centenari CNAB que organitza entre d’altres, la cursa popular Correbarri, la Travessia al Port Nedant per la Mercè, o la Copa del Rei de Waterpolo, entre d’altres.
A continuació, ha tingut lloc també el sorteig del campionat d’Europa de Waterpolo .





Paraules clau

esport/ waterpolo/