Visita al nou aparcament i la plaça de Marqués de Mulhacén : Servei de Premsa

Visita al nou aparcament i la plaça de Marqués de Mulhacén

20/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 21 de desembre, a les 11:00 hores, el tercer tinent d’alcalde i regidor del districte de les Corts, Antoni Vives, visitarà la nova plaça i les instal·lacions del nou aparcament públic, gestionat per B:SM, situats al carrer Marqués de Mulhacén, 51-B.

En la urbanització del nou espai públic en superfície s’ha millorat el mobiliari urbà, s’ha creat un itinerari per a vianants per mantenir la connexió entre l’avinguda de Pedralbes i el carrer Marquès de Mulhacén, i s’han incorporat fanals de LED que dónen llum blanca i prioritat a les zones d’estada i de pas de vianants.

L’aparcament, en funcionament en horari de 24 hores des del passat dia 10, compta amb 261 places per cotxes, entre elles 6 per a cotxes elèctric i 8 per a persones amb mobilitat reduïda, i que també comptarà amb 8 places per a motos i 10 per a bicicletes, distribuïdes en 5 plantes d’una superfície total de 7.742km2.  S’ha concebut com a un aparcament intel•ligent, que disposa de 22 detectors que s’encarreguen d’encendre l’enllumenat quan l’usuari accedeix a les plantes i mantenir la zona il•luminada mentre hi ha presència. Així, s’apaga la llum quan no és necessària i es pot arribar a tenir un estalvi d’aproximadament el 25% del consum. A més, té instal·lats 6 punts de recarrega per a cotxes elèctrics, governats per una centraleta multipunt.

A l’acte, també assistirà Ignasi Armengol, director general de BSM, i els representants del districte de les Corts.





Paraules clau

aparcament/ Les Corts/