Cavalcada de Reis Barcelona 2014 : Servei de Premsa

Cavalcada de Reis Barcelona 2014

02/01/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al Moll de la Fusta de Barcelona el diumenge 5 de gener a les 16.30 hores, i com ja és tradicional ho faran a bord del Pailebot Santa Eulàlia. Allà els rebrà l’alcalde, que els lliurarà el pa i la sal com a símbol d’acolliment i hospitalitat i la Clau que obre les portes de tota la ciutat. Des d’allà, els Reis es desplaçaran fins a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, on els esperen les carrosses i comparses.

De les 18h i fins les 20.30h els Reis ompliran de màgia els carrers de Barcelona amb un seguici d’uns 45 minuts de durada estructurat en nou grans blocs. Un total de 1.300 persones, 800 metres d’espectacle itinerant, una música i un guió originals creats expressament, fan de la Cavalcada de Barcelona l’espectacle de carrer més gran i participatiu de la ciutat.

La Cavalcada 2014 continua apostant per unir tradició amb creació artística i participació ciutadana. És una gran festa ciutadana on hi participen companyies i artistes professionals del teatre, la música, la dansa i el circ al costat d’escenògrafs, coreògrafs i creadors que, amb l’ajuda d’un voluntariat format per estudiants d’escoles artístiques i la participació ciutadana, creen un dels espectacles de carrer més grans i vistosos de Barcelona.

Veure dossier de premsa

destacado_ja-arriben-els-reis-_636x222





Paraules clau

cavalcada/ reis d'orient/