Maite Fandos assistirà a la Festa de la Vela Catalana que premiarà els millors esportistes de 2013 : Servei de Premsa

Maite Fandos assistirà a la Festa de la Vela Catalana que premiarà els millors esportistes de 2013

24/01/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, participarà dissabte a les 18.30 hores a l’entrega de premis de la Festa de la Vela Catalana, que se celebrarà a la Sala Grada Major del Museu Marítim de Barcelona (Av. Drassanes s/n). Durant l’acte s’atorgarà la màxima distinció de la Festa a 79 esportistes vencedors de Campionats de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i del Món i 9 persones distingides per les seves activitats en favor de l’esport de la vela.

Enguany, a més, aquesta tradicional festa de reconeixement a l’esforç i dedicació d’esportistes, directius, periodistes i clubs es caracteritza per ser solidària amb l’equip olímpic català, ja que els assistents tindran l’accés lliure duent la polsera de l’equip, la qual es pot adquirir a vela.cat/somnirio o a les oficines de la Federació, per 5€.

En els darrers anys, Barcelona ha acollit proves de vela i d’esports de mar de rellevància mundial. El campionat del Món de 420, la regata de traineres, les competicions que organitza el Club Nàutic (Trofeu Puig de Vela Clàssica, Trofeu de Vela Compte de Godó, etc) i els TICB’s de Vela i Rem son cites que formen part del calendari estable de la ciutat. Enguany també se celebrarà la sortida de la Barcelona World Race en la seva tercera edició.

Barcelona té, a més a més, un Centre Municipal de Vela gestionat per la Federació de Vela Catalana, així com el Centre Internacional de Vela.

 





Paraules clau

esport/ vela/