L’alcalde Trias rep una delegació de la comissió de Finances i Economia del Parlament de Baden-Württemberg : Servei de Premsa

L’alcalde Trias rep una delegació de la comissió de Finances i Economia del Parlament de Baden-Württemberg

06/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha rebut aquest matí a l’Ajuntament de Barcelona una delegació de la comissió de Finances i Economia del Parlament de Baden-Württemberg. La delegació, encapçalada pel seu president, Karl Klein de la CDU, ha expressat interès en conèixer les relacions econòmiques entre Barcelona i la resta de l’Àrea Metropolitana, això com amb la resta de ciutats de Catalunya; l’assentament de noves empreses, en especial dels àmbits de la innovació, la biotecnologia, la recerca i les telecomunicacions; la promoció econòmica del turisme i la importància de l’esport. La delegació, que també ha estat rebuda per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert mantindrà reunions amb diverses institucions i empreses.

L’alcalde ha saludat als parlamentaris alemanys al Saló de Cent. Trias els ha explicat que Barcelona “és una ciutat que sempre s’ha sentit mediterrània i europea, que ha defensat el projecte europeu i tenim una política molt activa per reforçar els nostres lligams amb ciutats i regions de tota Europa.”

Trias ha destacat que Barcelona, malgrat la difícil situació econòmica, “és una ciutat solvent, amb una economia diversificada, on sectors tradicionals competitius conviuen amb nous sectors estratègics de futur”. L’alcalde ha afegit que en aquests moments importants per al futur d’Europa “cal que des de les regions i les ciutats impulsem una nova etapa de creixement econòmic” i per això ha destacat que intercanvis i col·laboracions com el d’avui són molt importants per encarar aquesta recuperació i fer que reverteixi en la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones.





Paraules clau

Alcalde Trias/ alemanya/ Baden-Württemberg/ economia/ finances/ parlament/