Raimond Blasi assisteix a la recollida de documents pel projecte de Memòria del barri del Bon Pastor : Servei de Premsa

Raimond Blasi assisteix a la recollida de documents pel projecte de Memòria del barri del Bon Pastor

07/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 9 de febrer, a les 09:00 hores, el regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, assistirà a l’acte d’inici de la recollida de documents del projecte Memòria del barri de Bon Pastor.

Aquest projecte pretén mostrar els fets més representatius de la història del barri a partir de fotografies, dibuixos, documents… que puguin aportar els veïns. Aquest acte d’inici tindrà lloc als jardinets del carrer Sant Adrià.

Aquest projecte està impulsat per l’Associació de veïns i veïnes del Bon Pastor per promoure i fer difusió de la memòria del barri, en col•laboració amb el Centre de Recerca “Polis: Art, Ciutat, Societat” (CR Polis), de la Universitat de Barcelona (UB) i el suport del districte de Sant Andreu. Una iniciativa similar és el mural que l’Associació de Veïns de Baró de Viver i el CR Polis de la UB, van fer l’any 2011 al passeig de Santa Coloma.

A més d’aquesta jornada, els veïns podran portar fotografies durant tota la setmana següent, a la Biblioteca del Bon Pastor on seran digitalitzades i retornades als seus propietaris.





Paraules clau

bon pastor/