Joan Puigdollers assisteix al primer “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast” : Servei de Premsa

Joan Puigdollers assisteix al primer “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast”

13/02/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 14 de febrer, a les 08:30 hores (Sala d’Actes del Col·legi de Metges de Barcelona, Passeig Bonanova, 47), el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, presideix el primer “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast”. Aquest és la primera de les activitats del Districte del Coneixement de Sarrià-Sant Gervasi, que comptarà amb un programa d’esdeveniments de networking empresarial que portarà una programació mensual sota el títol de “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast”. Aquestes trobades mensuals busquen facilitar els contactes empresarials i professionals, així com la promoció de l’emprenedoria i el creixement empresarial.

Els “Networking Breakfast” tindran lloc a diferents escenaris empresarials i institucionals del districte, de 08:30 a 10.00h, i permetran el foment de la relació entre els diferents agents del capital relacional del districte, la actualització sobre temàtiques d’interès comú, la promoció de les empreses del districte i també compartir experiències i coneixements. En el transcurs d’aquest primer “Sarrià-Sant Gervasi Networking Breakfast” es presentarà l’Informe sobre l’estudi realitzat per la empresa GAPS sobre les 4.000 empreses, institucions i organitzacions que tenen la seva seu i desenvolupen la seva activitat al districte. També es presentarà el projecte de la final espanyola de la First Lego League, el desafiament del mon real per a joves de 10 a 16  anys, mitjançant la construcció de robots que realitzen tasques en un tauler de joc que fa referència a la temàtica del desafiament. Els equips guiats per la seva imaginació i el seu entrenador, descobreixen futures vocacions científic-tecnològiques. A través d’aquest programa, aprenen i contribueixen positivament en la societat.

Des del mes de desembre, Sarrià-Sant Gervasi ha posat en marxa, amb 140 professionals de 80 institucions vinculades al districte, el projecte del Districte de Coneixement, una iniciativa per identificar, dissenyar i posar en marxa de forma participativa amb els agents acadèmics, sanitaris i econòmics les accions necessàries per desenvolupar el talent i l’economia al districte, amb l’objectiu de potenciar l’ocupació de qualitat a Sarrià-Sant Gervasi i a la ciutat.

La iniciativa, que es treballa des de finals de 2012 en col·laboració amb entitats del món universitari, sanitari, econòmic, col·legis professionals i cos consular presents o vinculats al districte de Sarrià-Sant Gervasi, es constitueix formalment avui i posarà en marxa els primers projectes a partir del febrer de 2014. Els seus eixos de treball principals són el sanitari i l’educatiu, amb un èmfasi especial en l’emprenedoria i la innovació.





Paraules clau

Networking Breakfast/ Sarrià-Sant Gervasi/