Millores en 5 línies de bus dels barris de la Marina del districte de Sants-Montjuïc per augmentar el servei i la freqüència de pas : Servei de Premsa

Millores en 5 línies de bus dels barris de la Marina del districte de Sants-Montjuïc per augmentar el servei i la freqüència de pas

19/02/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) implantarà tot un seguit de mesures per millorar el servei de bus als barris de la Marina del Prat Vermell i la Marina del Port, atenent a les demandes que el Districte de Sants-Montjuïc ha tramès a l’entitat que gestiona el servei, fent-se ressò de les reivindicacions dels veïns d’aquests barris.

Les mesures afecten un total de 5 línies de bus i la majoria estaran implantades en el termini d’un mes. En concret són les següents:

Aquestes tres actuacions són imminents, s’implantaran en el termini d’un mes.

Les línies 37 (Hospital Clínic – Zona Franca) i 109 (Estació de Sants – Polígon Industrial Zona Franca) i la línia 9 (Pl. Catalunya – Pg. de la Zona Franca) seguiran prestant servei al llarg del  passeig de la Zona Franca i una d’elles en el futur desplegament de la nova xarxa de bus passarà a convertir-se en una línia d’altes prestacions que oferirà més freqüència i més regularitat als veïns d’aquest àmbit de Barcelona.

Actualment, aquest barri ja compta amb una línia de la Nova Xarxa de Bus, la V3 (Zona Franca – Can Caralleu) que es va implantar el novembre passat com una línia d’altes prestacions i circula a intervals de 5-7 minuts, des de les 07:00 h a les 21:00 h. La seva implantació s’emmarca en la important aposta pel transport públic que està duent a terme el Govern Municipal.





Paraules clau

bus/ Marina/ Sants-Montjuic/