L’alcalde assisteix a la inauguració del Recinte Modernista de Sant Pau : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la inauguració del Recinte Modernista de Sant Pau

21/02/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 24 de febrer, a les 9:30 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assistirà a la inauguració del Recinte Modernista de Sant Pau (Antoni M. Claret, 167, cantonada Cartagena). A l’acte també assistiran el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; la Ministra de Foment, Ana Pastor; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; la comissària europea de Justícia, Drets Fonamentals i Ciutadania, Viviane Reding; el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach; el secretari de Govern i administrador de torn de la Molt Il·lustre Administració (MIA) de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Jordi Baiget; i la delegada de salut, Cristina Iniesta.

La rehabilitació arquitectònica del Recinte Modernista de Sant Pau, obra de Lluís Domènech i Montaner, ha tingut una durada superior als quatre anys i s’ha realitzat al mateix temps que els pavellons s’han dotat de nous usos. El recinte esdevé un nou centre de coneixement i recerca on, de moment, s’han incorporat set organismes capdavanters en els àmbits de la salut, la sostenibilitat i l’educació. És també un espai de divulgació cultural, a través d’un programa de visites, i un nou centre de trobada per a la celebració de jornades, reunions i activitats.

NOTA: per a cobrir informativament l’acte institucional serà imprescindible acreditar-se prèviament a comunicacio.recinte@santpau.cat. Caldrà indicar el nom i cognoms, el DNI i el mitjà. El termini d’acreditacions finalitza avui divendres, a les 13 hores. Aquells mitjans que tinguin necessitats especifiques, cal que ho facin constar en el correu electrònic. Les acreditacions es podran recollir el dia de la inauguració a l’entrada del Pavelló de l’Administració, des de les 9 fins a les 9.20 hores.





Paraules clau

Alcalde Trias/ sant pau/