L´Ajuntament de Barcelona condemna l’homicidi d’una veïna de la ciutat víctima de violència masclista : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona condemna l’homicidi d’una veïna de la ciutat víctima de violència masclista

26/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L´Ajuntament de Barcelona, a través de la tinenta d’alcalde i regidora de Gràcia, Maite Fandos, i la regidora de Dona i Drets Civils, Francina Vila, condemna el cas de violència masclista que s’ha produït avui dimecres en el districte de Gràcia on una dona ha resultat morta, presumptament, a mans de la seva parella sentimental.

El Consistori vol expressar el seu més sentit condol a la família i a les amistats de la víctima, i recorda que la violència masclista és una greu vulneració dels drets humans.

Per altra banda, l´Ajuntament de Barcelona reitera el seu suport a totes les dones que pateixen violència masclista, i es compromet a seguir treballant conjuntament amb les altres administracions i amb la societat civil per millorar els mecanismes de prevenció i de detecció precoç de qualsevol forma de violència.

El Consistori recorda que totes les dones que es troben en situació de violència masclista tenen al seu abast tot un seguit de recursos específics d’atenció i assessorament a través del Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida (SARA) ubicat al carrer Marie Curie, 16. A més, l’Institut Català de la Dona disposa d’un telèfon d’atenció les 24 hores del dia, gratuït i confidencial per atendre les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones: 900 900 120





Paraules clau

violència masclista/