Barcelona inaugura el nou Parc Esportiu Urbà de la Mar Bella : Servei de Premsa

Barcelona inaugura el nou Parc Esportiu Urbà de la Mar Bella

07/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 9 de març, a les 11:00 hores, la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, inaugurarà el nou Parc Esportiu Urbà de la Mar Bella.

La instal·lació, que té una superfície de 2.985m2 , és una zona patinable polivalent, amb diferents dificultats, i amb diferents àrees per a la pràctica de diverses modalitats de l’skate. També inclourà d’elements de major alçada que afavoreixen la pràctica biker, com són els funbox o les rampes.

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha invertit 610.000 euros en les obres d’instal·lació dels elements esmentats, i en l’adequació dels terrenys (enderroc dels elements existents i moviment de terres; execució de fonaments, contencions i paviments; instal·lació de les xarxes de sanejament i de reg; instal·lació i millora de la xarxa d’enllumenat públic; i jardineria). Les obres, executades per BIMSA, es van iniciar el passat mes de novembre.

Aquest és el primer dels nous espais previstos per a la pràctica dels esports urbans que entra en funcionament. Així mateix, el Parc Esportiu Urbà Àurea Cuadrado, al districte de les Corts, es troba en la recta final de les obres. Per últim, s’estan ultimant els detalls d’altres projectes vinculats a aquesta modalitat esportiva.

Amb la incorporació d’aquests equipaments a la xarxa ja existent, l’Ajuntament de Barcelona dona resposta a les demandes sorgides dels col·lectius esportius d’aquests esports urbans arran la celebració dels exitosos X Games 2013. Com ja és habitual, la celebració de grans esdeveniments internacionals es vincula a la creació d’un llegat per a la ciutat, que aporti noves oportunitats per als barcelonins i barcelonines.





Paraules clau

esport/ Mar Bella/