Maite Fandos assisteix al sopar oficial de Copa del Rei de Waterpolo 2014 : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix al sopar oficial de Copa del Rei de Waterpolo 2014

07/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Del 7 al 9 de març se celebra al Club Natació Sant Andreu la competició que enfrontarà vuit clubs pel títol.

El diumenge 9 de març a les 12h, la Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà també a la final.

Divendres 7 de març a les 22.00 hores a la seu del Club Natació Sant Andreu, tindrà lloc el sopar oficial de la Copa del Rei de Waterpolo que acollirà el club aquest cap de setmana.

La Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà a l’acte així com també el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; el President de la Real Federación Española de Natación, Fernando Carpena; el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran; i el President del Club Natació Sant Andreu, Antonio Valls, entre d’altres personalitats.

Al llarg d’aquest cap de setmana la piscina Pere Serrat acull aquesta competició. Avui divendres es jugaran els quarts de final entre els vuit equips CN Mataró Quadis, CN Catalunya, CN Atlètic-Barceloneta, Real Canoe CN Isostar, CN Sabadell, CN Sant Andreu, CE Mediterrani i CN Terrassa. Demà dissabte es jugaran les semifinals mentre que la final tindrà lloc diumenge a les 12.00 hores.





Paraules clau

esport/