Maite Fandos participa a la presentació del llibre enquadernat “L’abans: Recull gràfic de Barcelona – Gràcia (1869-1976)” : Servei de Premsa

Maite Fandos participa a la presentació del llibre enquadernat “L’abans: Recull gràfic de Barcelona – Gràcia (1869-1976)”

13/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La regidora de Gràcia, Maite Fandos, participarà  divendres, a les 19.30 hores, a la presentació del llibre enquadernat “L’abans: recull gràfic de Barcelona-Gràcia (1869-1976)”, juntament amb els autors de l’obra Eloi Babiano i Josep Maria Contel, responsables del Taller d’Història de Gràcia.

L’acte tindrà lloc a la sala de plens del districte de Gràcia (pça Vila de Gràcia,2).

El llibre, que ha tingut el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, s’ha anat publicant al llarg de 52 setmanes en forma de col·leccionable, i l’edició del mateix ha anat a cura de l’editorial Efadós.

La presentació del primer fascicle va tenir lloc el passat 15 de febrer a la Violeta, davant un auditori de prop de 200 persones. L’acte, al qual van assistir els autors i responsables de l’obra, va comptar amb la presidència de la regidora del districte i d’una nodrida representació de les entitats del districte.

L’Abans de Gràcia és un llibre que recull fotografies representatives del barri entre 1869 i 1976, i posa l’accent en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions, les festes i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics. Conté unes 1.000 fotografies restaurades digitalment, que provenen de l’Arxiu Municipal del districte de Gràcia, així com de fons i arxius aportats per famílies del districte de Gràcia.

Els fascicles s’han pogut adquirir els divendres en quioscs, llibreries i papereries del districte de Gràcia des del passat 15 de febrer de 2013 i al llarg de 52 setmanes.

 





Paraules clau

Gràcia/