Maite Fandos assisteix a la final de la Copa del Món Snowboard Cross FIS a La Molina : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix a la final de la Copa del Món Snowboard Cross FIS a La Molina

14/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 15 de març, a les 11:30 hores, la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà la final de la Copa del món Snowboard Cross FIS que se celebra aquests dies a pista Alabaus de l’estació de La Molina.

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, assistirà dissabte, 15 de març, a la final de la Copa del món Snowboard Cross FIS que se celebra aquests dies a pista Alabaus de l’estació de La Molina, el circuit escollit per la FIS per acollir els 50 millors snowboarders del món. Fandos estarà acompanyada pel director de l’Oficina Tècnica de la Candidatura Barcelona Pirineus 2026, Òscar Grau.

Està previst que també hi assisteixin representants de la Federació Espanyola i Catalana d’Esports d’Hivern, Eduardo Roldán i Òscar Cruz; pel president de FGC, Enric Ticó; pel Director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras i per l’alcalde d’Alp, Ramon Moliné.

A la competició està previst que participin els atletes estatals Lucas Eguibar, diploma olímpic a Sotxi, Regino Hernández i Laro Herrero, tots tres amb moltes opcions de pujar al podi.





Paraules clau

esport/ Snowboard Cross FIS/