Trias afirma que el sector públic i privat han de treballar junts per enfortir el progrés econòmic i social de la ciutat : Servei de Premsa

Trias afirma que el sector públic i privat han de treballar junts per enfortir el progrés econòmic i social de la ciutat

17/03/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona ha presidit aquesta tarda al Saló de Cent el lliurament del Premis de la Societat Econòmica Barcelonesa d´Amics del País, SEBAP. A l’acte hi han intervingut, entre d’altres, Miquel Roca, president Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, i Josep Ramoneda, filòsof i periodista, que ha pronunciat la conferència “2014, cruïlla de camins cap a un futur incert”. Aquests premis reconeixen la tasca i els projectes que contribueixen a la millora i progrés econòmic i social de la nostra ciutat i del nostre país, des d’àmbits tan diversos com l’educació, la cultura, el coneixement, el comerç, l’atenció social i les noves tecnologies.

 

Trias ha felicitat tots els guardonats per una feina que “contribueix al desenvolupament econòmic i social de Barcelona i la seva àrea metropolitana”. Com ha assenyalat Trias en els actuals moments de dificultat cal tenir molt present les dificultats socials i econòmiques que travessen molts barcelonins i catalans i per això, ha dit, “és molt important la tasca que es fa des de la societat civil i el tercer sector, per millorar i avançar en el benestar i la qualitat de vida de les persones”.

L’alcalde ha remarcat que “avui s’han guardonat projectes innovadors, que aporten idees per seguir construint una ciutat i un país que ofereixi oportunitats per a tothom”. “Cadascú de vosaltres està fent una tasca que és imprescindible i que admiro”, ha dit Trias dirigint-se als guardonats. L’alcalde ha afirmat que s’ha d’aconseguir, entre tots, que la incipient recuperació econòmica, es comenci a percebre per part de tothom i no deixi ningú enrere. Per fer-ho realitat, ha dit, cal un gran compromís social, que permeti donar resposta a les necessitats de les persones. “Volem una ciutat de referència al món en benestar i qualitat de vida”, ha dit.

Finalment, Trias ha agraït a la Societat Econòmica Barcelonesa d´Amics del País, des de fa gairebé dos cents anys, “el seu compromís amb la ciutat i el seu desenvolupament econòmic i social. Sector públic i privat hem de treballar pel mateix objectiu, només teixint complicitats i sumant esforços, aconseguirem enfortir el progrés econòmic i social de la ciutat”.

Premis Societat Econòmica Barcelonesa d´Amics del País

La Societat Econòmica Barcelonesa d´Amics del País convoca anualment els seus Premis de reconeixement i suport a diferents iniciatives socials. L´acte d´entrega dels premis s’ha dut a terme al Saló de Cent de l´Ajuntament. En el marc de l´entrega de premis el filòsof i periodista Josep Ramoneda ha pronunciat la conferència “2014, cruïlla de camins cap a un futur incert”,

Els premis en reconeixement al treball de diferents persones i institucions s´atorguen en les següents categories: els premis Premi Carles i Enric Godó Muntañola, Premi Fundació La Caixa, Premi Llegat Valldejuli, Premi Fundació Barcelonesa d’Amics del País, Premis Fundació Pelfort i Xinxó, que reconeixen les tasques i projectes que contribueixen a la millora i progres econòmic i social de la nostra ciutat i del país, des d’àmbits tan diversos com la cultura, el coneixement, la creativitat, la innovació, el benestar i les noves tecnologies.





Paraules clau

Premis de la Societat Econòmica Barcelonesa d´Amics del País/