Gerard Ardanuy assisteix a una activitats per alumnat de batxillerat a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona amb motiu de la Setmana Mundial del Cervell 2014 : Servei de Premsa

Gerard Ardanuy assisteix a una activitats per alumnat de batxillerat a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona amb motiu de la Setmana Mundial del Cervell 2014

18/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 19 de març, a les 11:00 hores, a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona (carrer Rosselló, 161), tindrà lloc una de les activitats impulsades des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona amb motiu de la Setmana Mundial del Cervell 2014. Aquesta sessió comptarà amb l’assistència del regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, i la participació d’alumnat de batxillerat de l’Institut Vall d’Hebron de Barcelona.

Amb motiu de la 19a edició de la Setmana Mundial del Cervell, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, amb el suport de diferents centres de recerca de la ciutat, organitza un programa d’activitats gratuïtes adreçades a l’alumnat de 8 a 18 anys que es desenvoluparà fins al 21 de març. Més de 700 nois i noies podran participar en aquesta iniciativa.

Els científics i les científiques dels centres d’investigació oferiran xerrades als centres educatius i visites i activitats als centres de recerca que permetran a l’alumnat conèixer com es detecta l’esquizofrènia, com s’estudia el cervell a traves de la retina o mitjançant els robots i quins són els efectes de l’ictus o de l’envelliment en el cervell, etc.

Els tallers i visites als centres de recerca permetrà l’alumnat comprovar com es treballa en aquest tipus de centres i realitzar alguns experiments bàsics en els laboratoris.

La Setmana Mundial del Cervell se celebra conjuntament a més de 70 països del món durant el mes de març.





Paraules clau

biomedicina/