La Travessera de Gràcia guanya un nou espai d’estada habilitat en un solar entre mitgeres : Servei de Premsa

La Travessera de Gràcia guanya un nou espai d’estada habilitat en un solar entre mitgeres

19/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

El districte de Gràcia ha arranjat un petit solar de propietat municipal que està ubicat a la Travessera de Gràcia, número 253, situat entre dues mitgeres, que fins ara estava sense ús. Amb una inversió de gairebé 60.500 euros, el districte ha habilitat aquesta petit espai d’estada amb bancs, enllumenat públic i arbres. També s’ha cobert les parets mitgeres envolten l’espai amb vegetació.

A més, aquesta zona, que ocupa uns 250 metres quadrats, acollirà de forma provisional l’espai per a gossos que fins ara es trobava situat al solar del carrer Bailèn amb Quevedo, i que en aquests moments es troba afectat per l’inici de les obres de construcció de l’aparcament que anirà a sota del conjunt d’equipaments format per l’escola l’Univers, una pista esportiva i una escola bressol municipal.

La regidora de Gràcia, Maite Fandos, ha destacat que l’obertura d’aquest nou espai entre mitgeres és fruit de la “cerca contínua que fa el districte per a trobar petits espais verds que puguin esponjar la trama urbana de Gràcia”. “En aquest cas”, ha dit, “es tracta d’un petit espai, que ja era municipal, i que ha requerit una inversió per al seu arranjament, però que té la voluntat de generar un espai de tranquil•litat i de trobada per als veïns i veïnes de la Travessera”.

untitled





Paraules clau

Gràcia/