Restriccions de trànsit en hores vall a la Plaça de les Glòries : Servei de Premsa

Restriccions de trànsit en hores vall a la Plaça de les Glòries

20/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

La desconstrucció de l’anella viària de la Plaça de les Glòries, que implica també els treballs de  demolició de la mitjana central de la C-31, obliga a efectuar algunes restriccions al trànsit en horari vall.

Aquests treballs, que es concentren al tronc central de la Gran Via, en el tram comprès entre els carrers Llacuna i Bilbao, consisteixen en la retirada de 9 bàculs d’enllumenat, la demolició de la mitjana central de la C-31, el formigonat i aglomerat de la mateixa, i el pintat de la nova distribució de carrils al sentit sortida de Gran Via.

L’àmbit d’ocupació d’aquests treballs està delimitat mitjançant new jerseis de plàstic. Els treballs també inclouen la retirada d’un pòrtic de senyalització al sentit sortida de Barcelona i la seva substitució per una banderola de senyalització de la calçada lateral i accessos al tronc central.

Així doncs, des d’ara i fins al proper 5 d’abril, durant les hores vall ( de menys circulació de vehicles) es reduiran els carrils de circulació, de tres a dos per sentit, per a poder executar aquestes obres amb la màxim garantia i seguretat. Així doncs s’afectarà un carril de circulació en sentit entrada a Barcelona entre les 10h  i les 20h i en sentit sortida de Barcelona de 10 h a 17h,  excepte el divendres 21 que serà fins les 15h.

Fora d’aquest horari es recuperaran els tres carrils per sentit. La Guàrdia Urbana ha reforçat la seva presència a la zona en aquests horaris per garantir la fluïdesa del trànsit.





Paraules clau

Glòries/ Plaça de les Glòries/